Äiti pääsi eilen kotiin tasan kaksi viikkoa leikkauksesta! Eilen poistettiin 26 haavahakasta ja hän sai influenssarokotuksen. Minä kävin apteekista ostamassa lääkärin määräämät kipu- ja verenohennuslääkkeet sekä haavasidoksia. Hän kävelee jo hyvin kyynärsauvoilla. Nyt pitää vaan kävellä ja jumpata voimien mukaan, jotta toipuminen edistyy. Lääkäri- ja fysioterapiakontrollit ovat vielä ennen joulua.

Oli mukavaa saada taas seuraa kotiin parin viikon yksinolon jälkeen. On mukavampi kokkaillakin, kun on joku, jonka kanssa jakaa ateria. Eilen valmistin ratatouille-kasvispataa, omena- sekä sienipiirakkaa. Marraskuu alkoikin jo vähän ahdistaa, kun ensin oli pyhäinpäivä ja vein kynttilöitä haudoille ja sitten oli isänpäivä ja taas vein kynttilöitä haudoille. Menin isänpäivänä monen vuoden tauon jälkeen myös Tuomasmessuun. Nyt on sitten alkanutkin jo tulla kutsuja jouluaterioille!

Nyt kahden kuukauden jälkeen enterorokosta kynnet alkavat lähteä! Olen kuullut, että täällä lähipiirin rokon tänä syksynä sairastaneilla on käynyt samalla tavalla. Ihme virus! Ostin itselleni salikortin, jolla saan käydä Espanjaan paluuseeni asti niin paljon kuin haluan spinning- ja muilla tunneilla. Ei tarvitse manailla pimeää ja vesisadetta.