Vihdoinkin Espanjassa on satanut ja täällä vuoristossa jopa räntää ja lunta! Piti kaivaa talvivaatteet uudestaan esiin. Huhtikuu on alkanut vauhdikkaasti. Kävin Suomen suurlähetystössä äänestämässä. Täällä Espanjassakin on vaalikampanjat meneillään ja vaalipäivä on 28.4.

Sukulaistyttöni tämän kevään abiturientti tuli Etelä-Espanjaan au-pairiksi, mutta häntä kohdeltiin huonosti ja hän tuli meille viime viikolla. Autoimme häntä löytämään uuden isäntäperheen ja kielikoulun ja nyt hän on päässyt aloittamaan espanjalaiseen elämänmenoon tutustumisen. Hän oli kanssamme sukulaistemme synttärijuhlissa ja konsertissa viikonloppuna ennen uuteen perheeseen muuttoa. Sunnuntaina kokoonnuimme myös suomalaisten kevätkirkkoon ja meitä oli paikalla ilahduttavat lähes 30 henkeä. 

Huomenna on sairaalapäivä. Menen ensin onkologin ja hematologin lähettämiin verikokeisiin ja sitten rinnan magneettikuvaan. Tulokset saan pääsiäisen jälkeen, kun minulla on hematologin vastaanotto 23.4. ja onkologin vastaanotto 25.4. Jännittää kuten aina. Tulevasta palmusunnuntaista alkaa pääsiäiseen valmistautuminen. Semana Santa eli hiljainen viikko on täällä lapsilla koulusta vapaa ja on monenlaisia kulkueita ja tapahtumia. Me emme yleensä ole osallistuneet katoliseen pääsiäisenviettoon. Katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Hyvää pääsiäisen aikaa!