Löysin onneksi sähköpostin välityksellä purkupaikan Suomesta! Tällä viikolla suomalaiset ystäväni tulevat kaupunkiin, joten odotan heidän tapaamistaan. Äitini varasi lennot lokakuussa tänne, joten tiedossa on mukavaa vaihtelua. Haaveilen myös Suomeen pääsystä jouluna, jos kunto sallii, nyt kun rintaproteesin asennusleikkaus siirtyykin tammikuuhun.

Nyt kun vaan fyysinen kunto vähän paranisi. Elimistöni taistelee myrkkykuorman kanssa. Viime päivinä on luukipujen lisäksi ollut lämpöä. Eilen lämpö nousi 37,8 asteeseen. Tänään 37,2. Öisin herään kahden tunnin välein hiestä märkänä kuumaan aaltoon.

Minulla on ollut todella suuret puhelinlaskut, koska minulla ei ole ollut älypuhelinta ja tavalliset tekstiviestit Espanjasta Suomeen maksavat 60 senttiä. Puolisoni hommasi minulle vihdoinkin älypuhelimen ja aloin innoissani käyttää WhatsApp -viestejä ja FaceTimea, kunnes lasku saapui. Minulla oli joku ihme liittymä, jossa kaikki edellämainittu oli laskutettu internet-hinnoilla, joten lasku oli vielä suurempi kuin ennen! No nyt on hommattu halvempi liittymä ja pystyn pitämään halvalla yhteyttä Suomeen.