Olin tasan viisi viikkoa Suomessa ja nyt olen taas kotona Espanjassa. Jouluna ja juhannuksena Etelä-Suomessa käy sama vaatetus: untuvatakki ja kumisaappaat! Onneksi ostin heti joulukuun alussa nastalenkkarit, sillä ilman niitä olisin todella vaipunut epätoivoon kelien kanssa. Juoksin viiden viikon aikana 137 kilometriä nastoilla ja välillä joogasin ja saunoin vastapainoksi.

Luin viisi hyvää suomenkielistä kirjaa kirjastosta lainattuina. Kävin katsomassa paljon kehutun "Tuntematon sotilas" -elokuvan ja totesin, ettei elokuvaa turhaan ole kehuttu. Pääsin joka sunnuntai kirkkoon, joulukonsertteihin ja sain tavata ystäviä. Joulunpyhät vietin rauhassa Äitini kanssa kahdestaan. Suku kokoontui 30.12. sen vanhimman jäsenen hautajaisiin.

Mieheni palaa huomenna Australiasta ja asetumme arkeen. Tiistaina pääsen taas joogatunnille. Odotan uudelta vuodelta paitsi terveyttä niin rauhaisaa arkea. Viime vuosi meni muuttoprojektin merkeissä, joten nyt toivon, että saamme nauttia rauhassa uudesta kodistamme. Odottelin kovasti lunta Suomessa ja nyt kun pääsin kotiin niin täällä sataa lunta!