Tällä viikolla ilmestyi rintasyöpäpotilaiden lehden La Vida en Rosa -lehden uusin numero, jonka tekoon osallistuin toukokuussa antamalla tarinani ja kuvani käyttöön. Olen juttuun ja kuviin tyytyväinen. Jutusta kiinnostuneet voivat käydä lukemassa sen lehden nettisivuilta www.revistalvr.es 

Kaikki ovat varmaan tiedotusvälineistä kuulleet, nähneet ja lukeneet Katalonian tilanteesta. Täällä sitä eletään ja seurataan läheltä. En halua sen kummemmin ottaa kantaa asiaan, koska en seuraa minkään maan politiikkaa, mutta poliittiset päätökset vaikuttavat kuitenkin meidän kaikkien elämään. Toivon vaan hartaasti, että tilanne rauhoittuu. 

Sain vihdoinkin lääkkeilleni sähköisen reseptin eli kallis Zoladex-implantti katsottiin kroonisen sairauteni hoidoksi ja sen myötä sain sähköisen reseptin kaikille lääkkeilleni! Se helpottaa paljon elämää, kun enää minun ei tarvitse parin kuukauden välein käydä läpi reseptirumbaa tarkastajan kanssa.

Olemme kuluneina viikkoina tavanneet paljon ystäviä ja laitelleet kotia. Olemme ostaneet verhotankoja, verhoja, lamppuja ja hyllyjä, joita nyt vähitellen laitellaan paikoilleen. Ensi sunnuntaiksi mieheni lähisuku eli reilu 20 ihmistä on kutsuttu meille tupaantuliaisiin ja mieheni aikoo tehdä paellaa koko porukalle.