Olimme kutsuneet mieheni suvun viime sunnuntaina tupaantuliaisiin ja mieheni teki paellaa. Paikalle tuli 18 ihmistä. Onneksi oli hyvä sää, joten paellan teko onnistui pihalla ja osa vieraista söikin ulkona. Pitkän lounaan jälkeen väki katseli telkkarista jalkapalloa. Suku ihasteli uutta kotiamme ja jätti jälkeensä aikamoisen siivon. Espanjassa ei ole tapana riisua kenkiä sisällä ja ruoan kanssakin kuljetaan eri tavalla paikasta toiseen kuin Suomessa. Maanantaina, kun juhlien jäljet oli siivottu, laitoin vasta matot lattiaan. Meillä käytetään mattoja ja itse vaihdamme kotona sisätossut jalkaan. 

Nyt meillä on jo kaikki lamput ja verhotangot paikoillaan. Parhaillaan laittelen verhoja. Takapihan laatoitustyö on käynnissä. Itse olisin halunnut järjestää tupaantuliaiset vasta myöhemmin, kun pihakin on laatoitettu, mutta suku oli jo kärsimätön odottamaan...Sain sentään päättää sen, että kutsuimme pelkät sukulaiset ja ystäviä kutsutaan myöhemmin erikseen. Edellisessä kodissa juhlissa oli välillä lähes 50 ihmistä ja se on aivan liikaa kerralla! Tänään asennettiin suihkuseinä. Huomenna pihaan pystytetään iso pyörivä pyykkiteline. Seuraava iso projekti on varaston järjestäminen. Hyllyt meillä on jo ostettuna. Taulut ovat myös vielä laittamatta. 

Viime torstaina 19.10. oli kansainvälinen rintasyöpäpäivä. Valokuvaaja, joka otti kuvia lehtijuttua varten, oli yllättäen valinnut minut jutun keulahahmoksi ja laittanut kuvani Instagramiinsa. Sain paljon positiivisia kommentteja rohkeudestani mennä kuviin yksirintaisena. Minulle se ei ollut mikään iso asia ja haluan kuviin menolla kannustaa naisia tekemään itsensä näköisiä päätöksiä. Se kun ei täällä ole niin itsestäänselvää kuin Suomessa.